Wilma Wegert

Als mens werk ik continue, vanuit een combinatie van verschillende niveaus en vaardigheden  die uiteindelijk allemaal bij elkaar komen om mensen op mijn eigen bezielde wijze in hun kracht te zetten. Dit kan via energetische therapie, coaching of mediumschap of de combinatie hiervan.

Zo kan het voorkomen dat ik tijdens een energetische therapie sessie sjamanistische technieken toepas of, tijdens een coaching gesprek een mediamieke reading gebruik en tenslotte tijdens een mediamieke reading met een loopbaan advies kom. Het is allemaal niet zo zwart wit. Als basis gebruik ik mijn kennis, ervaring vanuit het bedrijfsleven en het leven zelf.

Verder geef ik les in mediumschap en intuïtieve waarneming, zie de agenda. Kun je me vinden bij het vuur als vuurvrouw bij de zweethut en tenslotte kun je  me vragen de hartsverbinding te bekrachtigen tijdens het huwelijksritueel.

Kortom,  ik werk dwars door alle lagen heen en maak verbinding daar waar het nodig is.

Namesté